Kos i et vinterkledd Oslo

Kos i et vinterkledd Oslo

Noe av det jeg elsker ved Oslo er mulighetene byen gir meg, uansett sesong. Vinterstid sliter man selvsagt med slaps, glatte veier og istapper fra snødekte tak, men det er også så mye mer enn dette. Oslo er en storby som kan vinter, passende nok i Norge. Restauranter finner frem pledd og gode supper, varme og spennende matretter som gjør dagen god. Dette er en perfekt avslutning på en aktiv dag fylt med moro i Oslo eller i nærområdet. Så hva kan du finne på?

Oslo vinterpark

Du må litt ut av Oslogryta, men det er bare snakk om 25 minutter. Oslo vinterpark ligger på Tryvann og de har bygget opp et utmerket fritidtidstilbud. Det er spesielt morsomt hvis dere har muligheten til å være en større gruppe. Denne vinterparken sørger nemlig for å kunne tilby svært mange forskjellige aktiviteter for grupper, enten det er en vennegjeng eller kollegaer eller teambuilding. Et slikt opplegg inkluderer herlig mat, servert i en lavvo. I lavvoen holder alle varmen, mens maten varmer godt i magen. De tilpasser serveringen til gruppen, så dere kan få alt fra 9-retters middag til en enkel og smakfull lunsj.

Holmenkollen skifestival

Holmenkollen skifestival

Har du ikke enda opplevd Holmenkollen skifestival, er det på tide! Både profesjonelle og amatører i skiløypene beskriver stemningen som magisk. «Kollenbrøllet» er utrolig og stemningen er på topp. Hvert år i mars kan du ta turen til Holmekollen og anlegget der. Ta med deg en termos med kaffe eller kakao, en appelsin eller noe annet snacks. Husk noe å sitte på, og ikke minst: varme klær. Da kan du nyte stemningen og få se flere av verdens aller beste skiløpere konkurrere om heder og ære. Arrangementet går over flere dager, med både hopp, langrenn og kombinert på planen. Utøvere og banen varierer fra år til år, men kvaliteten er konstant. Et lite tips: besøk gjerne området også om sommeren, du vil ikke bli skuffet.

The Gatsby Escape Room

Synes du det blir for kjølig ute, så kan du prøve The Gatsby Escape Room. Dette passer spesielt bra hvis du går med en amatørdetektiv i magen. Dette er et konsept som handler om å komme seg ut av et lukket området ved å løse forskjellige oppgaver og mysterier. Erfarne skuespillere og virtuell virkelighet samarbeider for å skape en interaktiv og spennende opplevelse. Noe av opplevelsen vil selvsagt være lik fra gang til gang, men flere har erfart at det er like moro andre gangen som på første forsøk.

Oslo trives i snø

Å bo i eller nær Oslo gir deg mange muligheter, men selvsagt er det også noen ulemper. Trafikk kaos og irritasjon er ganske vanlige når de første snøfnuggene faller. Det handler om å være skodd for føret, enten man har fire eller to hjul, eller bruker beina. Heldigvis varer det ikke lenge og vi kan nyte Oslos mange aktiviteter i snøen. Det er flere steder å finne mer informasjon, vi anbefaler definitivt denne nettsiden. Du kan også gå inn på kommunens nettside, eller finne nettsiden til de forskjellige aktivitetene.